Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csokoloztunk. Tobbszor talakoztunk sulin kivul. De suliban miert nem jon oda hozzam?
Ennek számos oka lehet. Egészen egyszerűen úgy gondolja,hogy ez nem suliba való. (Annak idején nekünk is szóltak a tanárok,hogy ezt ne itt.)
Az,hogy szégyell téged,szerintem rossz kifejezés. Inkább úgy fogalmaznék,hogy szeretné elkerülni azokat a figyelő tekinteteket,amik zavarba hozzák. Megmondom őszintén,én sem szeretem ha 2 osztály figyel minket. Nem azért vagyunk együtt,hogy mindenkinek mutogassuk magunkat.
Viszont én sem tudok mást mondani,kérdezz rá nála,hiszen a pontos választ csak ő tudhatja. Ha találkozgattok,csókolóztok,akkor csak van olyan jó viszonyotok,hogy erre szorongás nélkül rákérdezz.
18F
Nem szeretné hogy a te barátnőid és az ő barátai nézzenek szerintem.Meg ha délutánonként taliztok nincs semmi gond.😊
Az hogy szégyel és suli után jó elütni veled az időt egy nagy baromság.
Fordított helyzetben a kedves kommentelőnek is milyen jól esett volna hogy ezt írják neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!