Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az életét Angliában szeretné folytatni?
Akkor leírom a "lényeget"...
Van pénze arra, azaz pontosabban fogalmazva, megvan rá az anyagi háttere, hogy kint tanulhason vagy akár el is kezdhesse az életét kint.
Én kinnt élek. Hidd el nekem, ha te nem szívből akarsz kiköltözni, csak követni a barátnődet, akkor szakítás lesz a vége. Ez egy óriási döntés, és felborítja az egész eddigi életedet.
Inkább azért kéne leülni beszélgetni, hogy döntsetek, hogy továbbra is közös utat akartok járni, vagy szépen elköszöntök egymástól. Csinálhatod azt is, hogy az utolsó pillanatig vele maradsz és aztán váltok szét, de nem sok értelme lenne. A helyedben én felvázolnám neki, hogy én hogy gondolom. Valószínű neked nincs kedved kimenni, akkor mond ezt neki. Mond meg, hogy válasszon: Ittmarad veled, vagy megy nélküled. Még a szomszéd városba se költöznék senki kedvéért, ha nem lenne kedvem hozzá, nem hogy külföldre.
8 éve kinn élek, tudom, miről beszélek, vannak csúf oldalai is és ha nekem nem lenne pozitív oldala annak, hogy kinn vagyok, már rég hazahúztam volna. Láttam már emberkéket hónapokig-évekig szenvedni, úgy, hogy gyomorból gyűlölték Angliát csak kényszerből jöttek ki és láttam már olyanokat is, akik követték a párjaikat, de nem igazán volt kedvük kijönni-egyik pár szétment, másik hazament, de soha nem volt már olyan a kapcsolatuk....gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!