Angliában hogyan tudom folytatni a tanulmányaimat?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok,és a párommal jövőre Londonba költözünk. különböző okok miatt nem igazán voltak sikeresek a középiskolás éveim, így jelenleg esti tagozatos középiskolába járok,amely az érettségire készít fel. 11-es vagyok,ami ebben az évben biztosan elvégzek még Magyarországon,de jövőre kint szeretném folytatni. Olvastam Online suliról is,teljesen tisztában vagyok azzal,hogy hogyan működik kint az iskolarendszer,de érdekelne,van-e valakinek itt tapasztalata ezzel kapcsolatban? Csak is értelmes és nem leszóló válaszokat légyszíves!2015. okt. 7. 22:18
1/2 anonim válasza:
Szia ! Angliaban elek :)
Van egy college nevu iskola ami erettsegit es szakmat ad,talan konyebb is mint az otthoni erettsegi es azt hiszem 2eves, ide 16+ tol 99evesekig is szoktak jarni ,de nem rossz a szinvonala,ez teljesen termeszetes
2/2 anonim válasza:
En sem tudom pontosan de szerintem azon ,hogy college eltudsz indulni,hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!