Angliában ha "L"-es jogsival is lehet vezetni, akkor mi érdeke megszerezni (jó pénzért) a végleges jogsit? Meddig vezethet "L"-el?
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 08:27
1/4 anonim válasza:
Nos ezt az L-eset nem ismerem, de szereztem végleges jogsit Angliában 1993-ban, és életem végéig érvényes:)
2/4 anonim válasza:
Gondolom, a provisional jogsira gondol.
Azzal csak úgy vezethet, hogy valaki ott van mellette, akinek teljes jogsija van.
3/4 anonim válasza:
Nekem jelenleg "L" jogsim van ami magyarul ideiglenes jogsi.
Ez azt jelenti, hogy 10 évig érvényes, de ha valaki nem teszi le a rendes jogsit, akkor újra hosszabbíthatja 10 évre. Mivel ez csak 50 font, így rengetegek élnek ezzel a lehetőséggel, így nem kell a drága jogit kifizetni. Hátránya csak annyi, hogy "elvileg" csak tapasztalt sofőr társaságában vezethet (ő az oktatód ha úgy tetszik), és csak Az Egyesült királyságon belül vezethet. Egyébként nekem van nem egy kollégám akik 20-30 éve ideiglenes jogsival vezetnek..
4/4 anonim válasza:
"... és életem végéig érvényes"
Tehát el kívánsz távozni 69 éves korod után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!