Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak külföldön? (Angliában) részletek lent
Előzmények: Rosz anyagi helyzet miatt a családommal kiköktöztünk Angliába.
Viszonylag jó tanulónak mondanám magamat (a volt osztályomhoz képest) és eddig 7 éve tanulom az angolt.
Kb. 2 hete élek kint, és láttam már elég sok szép lányt.
A tegnapi nap voltam megnézni a leendő iskolámat, és ott egy velem egykorú lány (aki oda jár a suliba) és ha jól értettem a nagymamája mutatta be nekem.
A lány nagyon tetszik, de akkor nem nagyon volt alkalmam vele beszélni.
Azt tudni kell, hogy a jelenlegi nyelvtudásom szinte semmi, de azért viszonylag tudnék vele beszélgetni, csak nem tudom, hogy hogyan kezdjem.
Hogy rögtön amikor legközelebb találkozok vele,akkor hívjam el valahova (bár nem nagyon ismerem még a várost), vagy várjak-e még?
Igazából nem tudom ezt egy értelmes kérdés formájában feltenni, de remélem akad olyan ember, aki tud nekem valamit tanácsolni ez ügyben.
14F
először csak beszélgessetek, aztán majd alakulnak a dolgok. lehet, nem jössz be neki és akkor egyből eltávolodik tőled, de beszélgetéssel meg lassan megkedvel és lehet belédszeret
melyik városban vagytok_?
Kidderminsterben vagyunk...
Először azt hittem, hogy egy kis város, de ahogy ide költöztünk, rájöttem, hogy ez bőven nem így van.
Minden megvan itt, ami kell (még egy szép park is van)
Amugy koszonom szepen az eddigi valaszokat.
(Elnezest az ekezetek miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!