Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csajozzak be külföldön?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak be külföldön? (Spanyol)

Figyelt kérdés
A nyáron Spanyolországba megyek üdülni, mit tanácsolnátok, hogy lehet becsajozni errefelé?
2011. jún. 24. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
talán úgy mint itt.. ?:D buli megy ilyenek, előnyöd van hogyha beszéled a nyelvet..:D
2011. jún. 24. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Még nem jártam ott, de ahogy itthon is meg lehet találni a megfelelő szórakozóhelyeket ehhez, így ott is biztos, vagy még inkább.
2011. jún. 24. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
fúú, nagyon sokat jártam már spanyolban.. :D nagyon nyitottak az emberek, akár a teljesen idegenekkel is el lehet úgy beszélgetni, mint egy baráttal. Bár szerintem ne csajozz be, mert a távkapcsolat rettenetes..
2011. jún. 24. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolom nem hosszú távra tervez:D

Hát, szerintem tanulj meg néhány alapszót spanyolul, h nagyon szép vagy, iszunk valamit? stb. aztán kérd meg h mutassa meg a várost, vagy hasonlók. De a szótanulás a tuti, mert "cuki akcentusod" lesz:D

Sok sikert:)

2011. jún. 24. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
az angol tehenekkel vigyázz:)
2011. jún. 24. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is spanyolba megyek xd

Amúgy szerintem mikor üdülni mész ne ezzel foglalkozz.:D

L

2011. jún. 24. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, hova mész? Én Barcelonába.

Valószínűleg nem ezzel fogok foglalkozni, de a strandon majd megpróbálom. :P

2011. jún. 25. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!