Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak? Többi lent 14/f
Tetszik egy lány az osztályban és járni szeretnék vele :)
De nem tudom hogyan csajozzak,hogyan lehetnénk barát+barátnő.Jó lenne télleg szeretnémis de félek hogy mit reagálna,a lány barátaitol nem mindig távolodik el és ezért nem akarom megkérdezni előttük.Segítenétek?Mit csináljak hogy érjem el hogy ő is benne legyen ebbe a kapcsolatba mikről beszélgessek?
Hat dicsergesd,mondj neki szepeket. Ezt mindenki szereti(:
A barataival szerintem ne foglalkozz,ja es kiserd haza,ha esetleg setalna
Ezek az örökös barátnői társaságok, akik kibeszélik a férfiakat, na attól rosszul vagyok.
Próbáld meg onnan kis időre kiszakítani, ne a barátnői előtt udvarolj, mert ha olyanok, akkor rajtad fognak gúnyolódni.
Most amúgy komolyan ennyire elfelejtettek udvarolni?
Amúgy ha nem vagytok semmilyen kapcsolatba, akkor először mondjuk menjetek el 4-5-en fagyizni vagy ilyesmi, és dumálj vele, utána kettesben meghívod...Hazakíséred ha úgy van. Szünetekbe is menj oda hozzájuk és dumálj velük, hülyüljetek.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!