Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak ha nem merek? És nem is tudok?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Nem vagyok egy csúnya gyerek, nagyon sokat próbálkoznak/tak.. De én egyszerűen nem merek beszélgetni velük, leblokkolok, és kb. dadogok, (de csak ha tetszik nekem egy csaj, aki nem tetszik avval "simán" elvagyok), nincs is nagyon magabiztosságom, se önbizalmam.. Ezeken hogy lehet javítani ? mert ez nekem nagyon rossz így, de változtatni nem merek! 16 éves vagyok.(Legtöbben azt mondják hogy Justin Bieberre hasonlítok:D, Pedig rocker vagyok.. Köszi.. Ez mind persze anonimba azért mertem leírni. :D2015. febr. 10. 18:08
1/4 anonim válasza:
Ilyen vagyok énis nagyjábol :D csk nalam nm probalkoztak... hát probalj nm feszult lenni mikor veluk beszelsz... vgy kérd el fb jüket es ott beszeljetek neten jobban feloldodsz:)
2/4 anonim válasza:
Szóval kedves Berkes 'Justin' Arnold.
Sehogy. Kis majom vagy. Maradj még Jüsztin. Talán, ha mázlid van később férfias is leszel. Addig meg egy lúzer vagy. Ez az igazság. Bocs.
3/4 A kérdező kommentje:
Ahha. 1. kommentelő, köszi az értelmes válasz.. 2. Kommentelő pedig, nemtudom hogy tévedtél ide, de tudod mit? Remélem most jobban érzed magad :) Élőben még csak nem is ismersz :) Te biztos egy csajmágnes vagy. :) Nemtudom minek kommenteltél... De dögölj meg ^^
2015. febr. 10. 19:49
4/4 anonim válasza:
Legyen ön bizalmad ha te nem fogsz hozzájuk szólni akkor ők se fognak hozzad és ha hülyén jösz ki a beszélgetésből akkor hülyül el és akkor jó fejnek és viccesnek fognak tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!