Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek elmenni bulizni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma Szilveszter van és nagyon el szeretnék menni a szomszéd lány bulijára. Nagyon szimpatikusnak látszik, de 3 éve fedeztem fel, hogy erős hasmenésem támad amikor kettesben vagyok egy lánnyal. Próbálok nem idegeskedni, de minél inkább rákoncentrálok, annál idegesebb leszek. Most nem szabadna rosszul végződnie!!!2014. dec. 31. 16:50
2/12 anonim válasza:
Akkor menj el kulázni, mielőtt átmész.
3/12 anonim válasza:
Széntabletta, ommm és zen és relax! Sokat segít ;)
4/12 anonim válasza:
Erről a hasmenésről az Amerikai Pite 5 jutott az eszembe :D Menj át nyugodtan,kitudja ha isztok egy kicsit még talán csók is lehet.
5/12 anonim válasza:
ha ilyen beszari vagy úgyse lesz csajod felesleges átmenned :D
6/12 anonim válasza:
Széntabletta és próbálj ne arra gondolni, hogy majd befosol.
7/12 anonim válasza:
Ez aranyos. :) Normaflort megihatsz, akkor hasmenésed nem lesz, de ne görcsölj már rá ennyire a dolgokra! Csak lazán!
8/12 supra01 válasza:
Egyél egy tábla étcsokit!!!! ÉS MENJ BULIZNI!!!!!!!!!!!!!!!!
9/12 A kérdező kommentje:
Bevettem egy széntablettát és úgy döntöttem, hogy elmegyek. Köszönöm a bátorítást.
2014. dec. 31. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!