Hölgyeim ma este velem Budapesten kinek lenne kedve egy szórakozóhelyen csak úgy bulizni? Egyedül kényszerüluk elmenni az éjszakaba.33F
Ha azt szeretném fogom azt kifizetem. Megengedhetem magamnak.
Ha még szakszit akarok akkor azt írom ki. Klotyoban? 10000szer igényesebb vagyok.
Okoska, te az a megmondoember lehetsz aki mindig kioktat mindenkit.
Ha azt írom hölgyeim nyálas vagyok.
Ha csajokat írok csak szopatni akarok.
Ha nőket, akkor biztos egy fa@@ vagyok.
Fikázni azt tudtok az megy, mindezt azért mert meg mertem kérdezni hogy van -e BPen egy olyan nő aki esetleg szinten este egyedül van és el szeretne menni valahova.
Persze én vagyok a nemiszerv, hogy ezt hogy gondolom. Beteg a világ.
Ez durva kirobbanás volt, egy kicsit besavanyodott és frusztrált vagy, nem? Kevesebb kávét kéne innod.
"Ha nőket, akkor biztos egy fa@@ vagyok." - Tévedsz, ez lenne a normális amiért senki nem szól meg.
Nem te fogod megmondani mi a normális. Fikázásra meg ne engem kostolgass.
Semmi probléma nincs velem. Teljesen jó minden, de nem bírom az okoskodokat. Összesen 1 db értelmezhető normális hozzaszolas érkezett, mégpedig a "salsa"-s. A többi csak kötekedes és beszolas és én vagyok a frusztrált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!