Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, ha egy szórakozóhelyen egy egész este alatt nem tudok lányt találni magamnak?
Nem nézek ki rosszul,próbálkozok,néha nem is tudom,hogy,milyen dumával menjek oda,általában azt szoktam megkérdezni,hogy van-e kedve táncolni,és nemet mond,azért nem állok mellé táncolni,mert nem tudok:D
16/F
Szia!:)
Szerintem egyszerűen menj oda h sziia,hogy hivnak,vagy haverkodj az egész társaságával, legyél jofej egyszerüen..táncolni lehet ö se tud ezért nem akar..vagy hivd meg valamire,vagy ha pl. csocsoznak, akk kérdezd meg h beszállhatsz e fizeted a köv.kört (ez csak 50 v 100 ft..) és akk rögtön beszédbe elegyedsz vele amig tart a játék..legtöbb helyen van csocso.. aztan ha érdekled akkor siker,ha nem igy jártál.
16/l.
sziaa.
ilyenkor jól be kell rúgni. amikor már full szétcsúsztál néha egy szexéhes csaj szólít le. komoly, már volt ilyen!! kicsit eljátszottam, hogy milyen szomorú vagyok és ő örömmel "vígasztal meg".
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!