Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom tultennivmazamat rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom tultennivmazamat rajta?

Figyelt kérdés

Ezt jo paras-ztosan fogom megfogalmazni illetve azert irok mert nincs kikkel megosztani az erzeseimet e kritikus pillanatban.

Nos az a szitu hogy van egy lany. Baratok voltunk majd baratok extrakkal. Gec-ire egymasba szerettunk de akkor meg voltam annyira puhapocs h nem akartam tovabb lepni a baratsagom. Amugy nem szexeltunk csak petting. Majd pasit szedett nem tetszett nekem na ertitek... most 1 evvel utana nem is voltam senkivel se egy ágyban. Ahogy telik az ido egyre fajdalmasabb es jobban hianyzik... mar mindent megbantam de tudom h nem lehet vissza csinalni. A szivem melyen szerelmes voltam bele es o bele voltam eloszor szerelmes ezert nem is akartam tobbet mert nem is tudtam mit erzek. Minden nap ra gondolok nagyon rossz... Most felszedhettem volna meg egy lanyt is de annyira nincs kedvem veluk lenni nekem csak az a lany kell es mar 1 eve h nem teszem tul magamat rajta... Minden este abban az ágyamban alszok amiben csokoloztunk IGEN CSOKOLOZTUNK és igy se leptem mert meg a pici fejemmel nem fogtam fel hogy mi is tortenik!! Borzaszto... Valaki irna valamit velemenyt? Mostanaban maganyos vagyok.16 F hogyan tegyem tul magamat rajta es inditsam be a gepezetet?

By telo

2016. jan. 7. 02:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A csaj hogy viszonyult hozzad ?

Szerintem csak magányos vagy és eszedbe jutott a csaj fellángolás hidd el.

Írj ra esetleg h hogy van nincs e kedve meginni valamit, es mondd el neki h zavar h van pasija es onnantól levágja a szitut:D

2016. jan. 7. 02:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nyar ota nem beszelunk... max havontra ram ir de nem valami mosolygos mat velem... évfolyam tarsam neha talizunk koszon es kb ennyi
2016. jan. 7. 02:40
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Írtad, hogy havonta egyszer rád ír. Akkor még ő sem nagyon felejthetett el téged. Próbálj vele beszélni. Szerintem csak az a bajod, hogy nem tudod lenne e még nála esélyed. Ha beszélsz vele és nemet mond akkor ez van, ideje mást keresni. Ha igent mond akkor meg boldogok lesztek. :)
2016. jan. 7. 05:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:-)
2016. jan. 7. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ő ir rad? Az nagyon jo, hat erdekled akkor!!!! Azert nem vidamkodik mert van barátja es lehet latja vagy ilyenek, de ha mar gondol rad h ir az jo jel
2016. jan. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!