Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak vele, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele, hogy folyton rajta van?

Figyelt kérdés
Van egy idétlen srác az osztályba. Tipikus hátrayalt haj, vékony hang, van olyan,hogy direkt nyávog. Na,ennen a srácnak az exe most a barátnőm. A srác még mindig bukik a lányra, de a lány dobta még régebben. Amikor focizok,mindig az a buzz.i a barátnőmön van, levágja ezt a kislányost stílust,mert ettől most Ő "menő" lesz. Néhányszor a lány elmosolyog rajta,ezt minek vegyem? A barátnőmmel reggel, nap végén mindig ölelkezünk, van,hogy csókolózunk is, bár nem tudom mivan, mert az a gyerek mindig olyan helyzetbe van,hogy nevessen rajta a lány. Megverni nem akarom, mert nem akarom,hogy a barátnőm egy erőszakos tahónak könyveljen el.

2016. jan. 5. 17:17
 1/1 anonim válasza:

Először is, próbálj meg bízni a barátnődben annyira, hogy ezen nem féltékenykedsz, mert valószínűleg nem véletlenül van veled. ;) (Persze, ha még az elején vagytok, akkor megértem...)

Bár bele tudom képzelni magam a te helyedbe is, biztos vannak, úgymond "előítéleteid", amiért előtted azzal a bizonyos sráccal volt. Lehet, hogy csak azért viselkedik így a lány, mert megszokta, hogy közel állnak ők ketten egymáshoz és jól elvannak... De azért légy résen, ki tudja... :)

Ja, egyébként az erőszakkal tényleg ne próbálkozz! CSak te szívod meg, és nem hiszem, hogy bármilyen drasztikus változást elérnél vele. Ellenben a verekedéssel, beszélhetnél a barátnőddel, és elmondhatnád neki, hogy mi az, ami zavar. Egy jó párkapcsolat alapja, hogy őszinték legyetek egymással. :)

2016. jan. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!