Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? A szüleim...

Mit csináljak? A szüleim folyton lenéznek emiatt és mindig összeveszünk rajta

Figyelt kérdés
A szüleim folyton lenéznek,mert 7.végén rossz lett a bizonyítványom mert szerlmes voltam egy lányba és nem a tanuláson járt az eszem,és nem abba az iskolába vettek fel ahova akartam menni (pedig jól szóbeliztem,hogy r*h*dn*nak meg) és én médiára szeretem volna menni de e helyett számtechre vettek fel és hangoztattom ,hogy ez mennyire nem tetszik. És erre azt mondják,hogy egy büdös lusta disznó vagyok.15/f

2015. okt. 23. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem szerencséd van, a média sokkal rosszabb, mint a számtech.
2015. okt. 23. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már jársz egy iskolába, csináld végig becsülettel. Talán csak képes vagy megcsinálni? Ha nem azt hallják a szüleid állandóan, hogy nem tetszik az iskola, akkor némileg meg is változhat a véleményük.
2015. okt. 23. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Ennél nagyobb szerencse nem is történhetett volna veled barátom. Nagyon is fogsz neki örülni mikor munkakereséskor elhelyezkedhetsz a szakmádban és nem a mekiben kell majd krumplit sütni.
2015. okt. 23. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
ne emlegesd folyton fel a dolgot, inkább hozd ki ebből a helyzetből a legtöbbet
2015. okt. 23. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy milyen szakon vagy, érettségizz le a lehető legjobbat érd el, és jelentkezz fősulira, egyetemre ha oda felvesznek úgy is nulláról fogod kezdeni a dolgokat vagy ha más nem elmész OKJ-ra alapvető képzést szerezni és onnan tovább egyetemre. Én info tagos suliba jártam, hát semmit nem értem vele, ahhoz hogy valami területen állást kapjak még 2 évet kellett volna maradnom OKJ-n a sulimon belül amit a 4 év alatt tanultam kb arra volt jó hogy megtudjam hogy akarom-e ezt a szakmát vagy nem. Igazság szerint még tetszett is, de már így is túl sok informatikus van a környékünkön sehol nem találtam volna állást ezen a területen így nem tanultam tovább azt a szakot, hanem mentem autószerelést tanulni ami a másik fő mániám, és utána külön kitanultam a villamossági területet meg a munkahelyemen most iskoláztak be karosszéria lakatosnak és folyamatosan küldenek tovább képzésre mert ahogy jönnek a újabb autók annál több és újabb tudással kell rendelkezzünk hogy szerviz esetén ne legyen az hogy páran állunk az autó körül és vakarjuk a fejünket meg közbe nézzük tucatszám a papírokat hogy akkor hogyan is álljunk neki. Én ezen a területen 3 hónap alatt eltudtam helyezkedni ha informatikát tanultam volna amiből szintén igyekszem tudást szerezni szabadidőmben hát még most is a tescoban lennék kasszás mert nálunk 40 km es körzetben nincs meki.... :(

Én mindig úgy voltam vele hogy jussak el az érettségiig és ráérek utána agyalni rajta hogy hogyan tovább, döntésem nem bántam meg, szeretem csinálni amit csinálok, a kollégák extra jófejek így szinte mindig buli van amikor bemegyek dolgozni, mert azon kívül hogy ott megállás nélkül nyomjuk szinte mindig a hasamat fogom a nevetéstől és ez valóban csak jót tesz mindenkinek mert a munka is jobban megy, ügyfeleink sem panaszkodtak eddig, a főnökünk meg addig nem szól ameddig nincs probléma a munkánkkal.

2015. okt. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!