Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonyommal nagyon jól...

Menyasszonyommal nagyon jól kijövünk és boldogan telnek a hétköznapjaink, hétvégéink, de amikor a családjával van valami kisebb nagyobb összejövetel, akkor mindig összeveszünk valamit? Mondható az, hogy negatív hatással vannak ránk?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom,szinte minden ilyen összejövetelkor összeveszünk valamin,de csak ha a családjával van valami összejövetel,szülinap,névnap ilyesmi.
2015. máj. 3. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ilyenkor veszek össze? Nem értettek egyet a családjával kapcsolatos kérdésekben? Te nem értesz egyet az ő szüleivel? Vagy valamelyikőtök feszültebb ilyenkor? Vagy tényleg teljesen random, csak mindig ilyenkorra esik a vita? Mert nem mindegy. Ha felismeritek a pontos okot, tudtok tenni ellene.
2015. máj. 3. 08:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a párom a szülei,testvére elött feszűltebb,talán ez generálja a feszűltséget,mintha valami megfelelési kényszer jönne elő belőlle.Mellettem tudom,hogy jólérzi magát és önmaga lehet,elengedheti magát,mind úgy,hogy biztonságba érezheti magát.De ezeken az összejöveteleken,mintha valami megfelelési kényszer tőrne elő belőlle,legalább is szerintem ez generálja köztünk a feszűltséget.
2015. máj. 3. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor emiatt van, én is tiszta ideg vagyok a szüleim előtt alapból, nemhogy még ha lenne ott valaki, aki számít.
2015. máj. 3. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Fogjátok vissza magatokat!

Alapszabály, hogy csak kettesben szabad veszekedni.

Miért is?

Mi köze a családnak, hogy min szoktatok vitatkozni?

Ne szégyenítsétek meg egymást.

A családi összejövetelek teli vannak ellenséges apóssal, anyóssal, sógorral, akik röhögnek a markukba, ha veszekedni látnak titeket.

2016. febr. 16. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!