Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egyik lány osztálytársam nagyon tetszik. Próbáltam összejönni vele, de nem sikerült. Először csak facebookon irtam rá, de amikor élőben akartam vele beszélni, akkor mindig ott volt vele az a barátnője, akit nem bírok, emiatt sosem mertem vele beszélni. Egyszer el akartam hívni valahova, ott tudtam volna vele, de ő nemet mondott rá. Azóta próbáltam elfelejteni, de sehogy sem sikerült.

2016. jan. 1. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

a "próbáltam összejönni vele"alatt mit értesz?És miért nem sikerült?

A barátnő tényleg szar helyzet ha ott van:/ és hidd el nagy nehezen lehet azokat elhesegetni

Ha a lány nemet mondd sajna el kell fogadni

Nem érdemel meg téged és te is jobbat érdemelsz

Ha nem veszi észre h van egy srác aki tényleg vonzódik hozzá és akar tőle valamit akkor a csaj egy hülye barom akár mennyire is gyönyörű

2016. jan. 1. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss 1 válaszoló, de a csaj miért lenne hülye barom?csak azért mert nem tetszik neki a kérdező?

Bocsi az offért..

2016. jan. 3. 14:58
 3/3 anonim válasza:
na nincs fejlemény? az üggyel kapcsiba?
2016. jan. 26. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!