Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? (a tobbi lent)
Van egy lany osztalytarsam aki eleg eleg reg ota tetszik csak nem tudom hogy o is kedvel e..
Nyaron sokat beszeltem vele majdnem minden nap de leginkabb csak o irt es kerdezte is hogy miert nem irok sokszor neki.
Amiota a suli kezdetet vette ugy tunik mintha kerulne maskor mintha epp ellenkezoleg..
nyar ota nem irt ram fb-n csak en de eleg kevesszer ugy tunt mintha nem is keresne velem a kapcsolatot de par napja beszeltem vele (meg suliba) es meghivott kavezni egy masik osztalytarsnommel szerintetek ez mit jelent ? Bir engem vagy nem?
Mivel te nem kezdemenyeztel, ezért kezdeményezett ő lány létére a cél elérése miatt. Nem adta föl, 3 hónapig csinálta gondolom, de belefáradt, s lehet, most abban a tudatban van, hogy egyáltalán nem érdekel téged.
Ha érdekel, akkor csak bátran, írj neki, beszelgessetek gyakran élőben is és talalkozzatok! Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!