Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kene csinalnom segitenetek nekem? (tobbi lent)
Ha még soha nem dadogtál senki miatt és mellette üresek a gondolataid akkor te SZERELMES VAGY EBBE A LÁNYBA.
Teendő ideje tapasztalatott szerezned.
Ő azért ilyen veled mert azt látja hogy nem kezdeményezel normálisan és ő azt látja nem tudod mit akarsz ő vele, ugyanis a fiúnak kell kezdeményeznie nem a csajnak futnia a lány után.
Facebookon ird meg neki hogy te őszintén mondtad neki hogy tetszik neked és egyenesen ird meg neki hogy járnál vele mert az hogy távolról rajongsz érte és egy csomo buta próbálkozásod lesz felé miközben ő meg járni kezd más pasikkal és másokkal fog csokolozni össze bujni stb akkor lemaradsz róla főleg majd arról hogy mással fog lefeküdni ő 16éves szerinted ő már nem akarna sexelni? Iyenkorban szokták elkezdeni a sexet stb élet vitelt.
Nem akarlak letörni, de van esély arra is, hogy nem jössz be neki.
Én csak magamból indulok ki...ha nekem ilyen módon elkezdene udvarolni egy srác, aki nekem is tetszik, a fellegekben járnék, és én is közelednék hozzá. Akkor reagálnék így, mint az említett csaj, hogyha a sráctól egyáltalán nem akarnék semmit, ergo nem jönne be.
Bár lehet, hogy ez csak azért van, mert soha az életben nem tetszettem senkinek, ezért, ez nekem egy ilyen nagy dolog lenne. Lehet, hogy a lánynak már sok udvarlója volt, ezért nem gondolja, hogy meg kéne ragadnia a lehetőséget/válogathat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!