Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdeklem vajon a fiut? Tobbi lent
Sziasztok!
Van egy fiu, akibe mostmar biztos, hogy beleszerettem. Leirom most a "tortnetunket" az elejetol, orok hala, aki elolvassa.
Szoval, ezzel a sraccal 3honapja beszelgettunk mindennap. Csak az elso 2honapban volt baratnoje. Mindig en vigasztaltam, ha osszevesztek, meg ilyenek. 100%osan biztam/bizok benne. December elsejen szakitott a volt baratnojevel, es van ra esely, hogy miattam. Utana en voltam csak mellette, mert mindenki elitelte emiatt. Egyik napon folyamatosan tok kedveseket mondott, es ez igy ment 3napig. Azt hittem, hogy bejovok neki, meg mindenki mondta is, de azert tudtam, hogy nem valoszinu, mert most volt egy friss szakitasa. Megdumaltuk egy 2hete, hogy akkor majd maskor beszelunk errol, mert meg ez friss, de elvileg o erez valamit irantam,ami tobb mint baratsag.
De volt egy kisebb balhenk az ex baratnojevel, hogy maris tovabblepett meg minden. Akkor a srac azt mondta, hogy hagyjuk ezt es legyunk baratok. Meg hogy o mar nem erez semmit. Ezt kb egy hete mondta. Kertem, hogy beszeljuk meg, de nem hagyta. Nem tudom mit tegyek, vagy hogy van e meg arra esely, hogy legyen kettonk kozott valami... Tenyleg beleszerettem ebbe a sracba, es nem tudom elfelejteni.. Nagyon megkoszonnem, aki tudna valami ertelmes valaszt irni, sokat jelenteni most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!