Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdeklem a lányt?
Buszon szólítottam le először utána még 3x beszélgetünk személyesen és 1x facebookon.
Leszólítás előtt a buszon többször is összenéztünk ezért is gondoltam, hogy leszólítom.
Mindegyik személyes beszélgetés abból állt, hogy én kérdeztem, ő válaszolt szép 2,3 mondatokkal és sokszor mosolygott is. A kínos csend soha nem következett be.
Bármit kérdeztem ő nem kérdezett vissza.
Facebookon is én kérdeztem és ő néhány szóban válaszolt csak, ezért többször nem is írtam rá.
Az utolsó személyes beszélgetés után 1 hétig nem kezdeményeztem vele beszélgetést. Hát ő se pedig több alkalma is lett volna ...
Nos én úgy látom, hogy én érdeklődtem iránta viszont ő még csak barátként se akart megismerni.
Szerintetek jól látom a helyzetet?
Beszéljem meg vele ezt a dolgot vagy felejtsem el a lányt?
Köszönöm a normális válaszokat!
1 válaszoló: azért ne haragudj, de én először össze akartam barátkozni vele aztán majd a többi alakul ...
Tehát amit leírtál nem igaz.
2,3 válaszoló: 2 év a különbség, én vagyok az idősebb, köszönöm a normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!