Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég idétlen kérdés de milyen jelek mutatjak azt hogy a kiszemelt lányt érdeklem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és voltak már kapcsolataim de ha ciki is mind csak úgy véletlenűl jott össze sose vettem észre hogy mi a helyzet csak úgy kialakult de a mostani helyzetemben nem tudom mi a helyzet már egy ideje találkozhatunk beszélgetünk de fogalmam sincs hogy csak barátibgesztus részéről vagy éppen fordítva és jelzést várja hogy lépjek csak félek mert mi van ha rosszul látton a dolgokat és csak barátság számára az egész legyen valaki olyan kedves magyarazzon el nekem ezzel kapcs par dolgot jeleket barmit (legyszives komoly válaszokat kerek elore is koszonom)2015. okt. 17. 02:28
1/4 anonim válasza:
Hát én például sokszor szoktam vörösödni, meg zavarba jövök ha épp szivat valamivel a srác, de amúgy meg ha keresi a társaságod, szereti ha megöleled és nézi a szádat akkor nem csak barátigesztus...
2/4 anonim válasza:
lépj!nem azt mondom hogy hivd el randira,de ha ovatosan el kezdesz közeledni felé akkor majd látni fogod hogy vevő-e a közeledésedre vagy elutasító,és igy nem kell félned attól ,hogy "beégsz"vagy valami.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) igazából nem attól félek hogy beégek inkabb nem szeretném félre értelmezni a szándékát mert ha csak barátként közeledik én pedig másként értelmezem akkor utana attol felét hogy nem lenne mar ugyan olyan a kapcsolatom vele mint regen
2015. okt. 17. 22:51
4/4 anonim válasza:
probáj meg felé közeledni..a legrosszabb ami történhet az az hogy barátok se lesztek már(de ahoz nagyon el kéne rontanod) a legjobb ami történhet(ha tetszik)hogy összejöttök.
de neked kell lépned nem pedig neki és ha nem csinálsz semmit akkor nem is fog változni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!