Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve! Miert van ez igy?
Figyelt kérdés
Bocsanat,kulfoldrol irok,ezert nincs ekezet.
18 eves vagyok,de meg nem volt parkapcsolatom,csak kisebb "jarasok".Magamat atlagosnak jellemeznem,nem egy discos tipus vagyok,jobban kedvelem a kavehazakat.
2015. dec. 21. 19:22
1/4 anonim válasza:
Attól még,hogy jobban kedveled a kávéházakat,lehet barátnőd. Sőt...valószínűbb,hogy normálisat fogsz találni:) Csak merj kezdeményezni!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Lany vagyok
2015. dec. 21. 19:38
3/4 anonim válasza:
XDDD 1.kommentelő xdd mondjuk nem írtad hogy milyen a nemed :D
4/4 anonim válasza:
Nem akarok felszínesnek tűnni, de szeretnék képet kérni rólad. Kíváncsi lettem vajon milyen lehetsz.
Ne ítélj felszínesnek kérlek, mert ha személesen találkoznánk, akkor is látnálak és az első benyomást akkor is a külső adná. De a megismeréshez akkor is és most is idő kell. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!