Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy nőnek se? Nagyon el vagyok már keseredve
Sok lánnyal találkoztam már az elmúlt időben és azok akik kicsit is jól néztek ki mind elutasítottak. Volt amikor elég nagyon is koppantam és egyre csak csökken az így is kicsi önbizalmam.
Rengeteget kocsikáztam, rengeteg időm és pénzem mert rá találkozásokra, randikra. Nem a pénzt sajnálom mert szívesen költöttem volna arra a lányra aki velem van de egyik se járt velem.
Hol vannak olyan nők akik nem azt nézik hogy ki mennyire nagymenő? Hogy lehet ezt kiszűrni?
prostizást kihagyom...
Bosszantó hogy még egy komplett idiótának is van barátnője. Normálisnak tartom magam és igényesnek, kövér sem vagyok, magasságom is átlagos, nem vagyok alkesz, dolgozok rendesen. Ez nem elég???
Neten szoktam próbálkozni és általában max pár 10km-re lévő lány jöhet számításba de volt már aki 60km-re lakott.
Nem a fővárosban lakom és ez a környék nem olyan sűrűn lakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!