Mióta babámnak odaadtuk a cumit már nem kellek neki, el vagyok keseredve, mit tegyek?
Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy teljesen egyetértek vele, de sajna nekünk mégis a szájcumi lett a megoldásunk a problémánkra! Állandóan cicin akart lenni a baba, én rá is raktam mindig, de mivel ez miatt túleszi magát, mindig tele van a gyomra, állandóan hányt!! Azért nem nevezem bukásnak, mert ez már több volt! Voltunk hasi UH-n is, és szerencsére mindent rendben találtak. Kipróbáltam, hogy teljesen kihagytam az étrendemből a tejet, és tejtermékeket, de akkor is ez volt a helyzet. A védőnő tanácsolta, hogy kevesebbet cicizzünk. (egy hét alatt volt hogy 400 gr-ot hízott) Most is bukik még egy kicsit, de most már sokkal kevesebbet, viszont kell neki a cumi!!!
Sajna:(
Szerintem ez a viselkedés utalhat autizmusra. Bocs, hogy ilyeneket írok, de ez jutott eszembe. Meg kéne próbálni kiszűrni egy szakember segítségével. Kérdés, hogy milyen korban lehet egyértelműen kizárni ezt a rendellenességet, valszeg ő még nagyon pici.
Itt van az autizmus néhány tünete:
Lehet vele szemkontaktust teremteni?
Köszönöm a válaszokat, megoldottuk, nincs több cumi, helyette magamra kötöttem. Csodás napunk volt! Aldt rajtam, szépen szopizott, nevetgélt ,"beszélgettünk" azt hiszem cumi zavara volt
Kedves utolsó hála Istennek ilyesmiről szó sincs...
Én a gyógypedagógiai főiskolán tanultam az autizmusról, de semmi ilyen nem került szóba, pedig a téma kiemelt szakértőjétől tanultam. Szerintem az ilyen rémhíreket messze el kell kerülni, pláne egy 8 hetes baba esetében.
[link] - szopási sztrájk
[link] - cumi-mellbimbó zavar
Nálatok ugyan egyik sem áll fenn szerintem, de az itt felsorolt javaslatok nálatok is segíthetnek a cumi kiszorításában.
Plusz, én is csak a korábban írt La Leche Ligát tudom ajánlani, ők biztosan tudnak tippet adni, hogy mit hogyan csinálj, hogy visszavágyjon a babád az anyamellre (ahol még nagyon ott van a helye 2 hónaposan..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!