1 hete már hogy nincs széklete 1 hós babámnak, vagy ha van nagyon kevés, kb. 2hete csak tápszert kap, sajnos nincs tejem. Nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek?
Szia!
Vidd el dokihoz!!!!
Nekünk a Humana táptól 4-5napig nem volt kaki.
Milupa Milumil HA bevált, naponta van kaki.
Annak idején a cukros kamillatea segített azért. 1 deci vízbe 1 filter, és 2 teáskanál cukor. Evés előtt 15-20 perccel add!
És vidd el dokihoz, nehogy bélcsavarodása legyen a végén!
72 órán túli nem kakilás jelent gondot, nekünk a dokinéni ezt mondta!
felhívtam a dokit, de ő nem mondta h akármi gond lenne, de már annyi minden mefordult a fejemben hogy már nem vagyok nyugodt...sőőőt.
most kaptunk másik tápit.
Szia!
Első vagyok...
Van valami fejlemény?
Esetleg vidd el ügyeletre, ha még mindig nincs kaki!
Ez a vizes fekete kaki nem valami nyugtató...
Megint én...
milyen tápszert esztek? És előtte?
Szia! BEBA HA startot ettünk most Humana sl-t kaptunk, egy kis kaki volt lázmérővel...
a doki azt mondta, ha továbbra sem lesz kaka akkor be a korház és kap beöntést..
Szegény:( már ilyen korban beöntés?
Kamillateát adsz neki ugye?
Remélem sikerül kakilni!
De írjon fel másik tápszert, valamelyiknek jónak kell lennie! Milupa nem olyan sűrű, mint a Humana, hátha tudna kakilni tőle a babád.
Én nem vagyok híve a lázmérőzésnek, de utánaolvasgattam régebben. A szélcsövet inkább ajánlják,mint a lázmérőt...
Szia!
MEGOLDÓDOTT!!!! tegnap 2x is telerakta a pelust, igaz nyügös még egy kicsit, de gondolom hogy megvan könnyebbülve:)
Természetesen kapja a teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!