Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13 éves lány vagyok és tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú! Lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú. Már elég rég jó barátok vagyunk és most a nyáron úgy érzem ő is többet akar, de nem nagyon meri elmondani, hogy mit érez. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek lesz ebből valami?

13/L

2015. nov. 26. 21:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy később nem számít soknak a három év korkülönbség, de ebben a korban még nagyon is. Ő tizenhatévesen valószínűleg egy kicsit többet akar majd csinálni, mint te, emellett, lehet kínosnak fogja érezni, ha egy kislány a barátnője - ezzel nem szeretnélek megbántani, de akaratlanul is össze leszel hasonlítva a környezetében lévő kortársaival.
2016. jún. 18. 00:19
 22/29 anonim ***** válasza:
57%
14 éven alulival bármilyen testi kapcsolat törvénytelen! Kiskorú megrontása!
2016. jún. 18. 06:53
 23/29 SIDLER22 ***** válasza:
9%
Szerintem ha újra kettesbe lesztek várd meg míg kicsit csönd lesz és nem szóltok egymáshoz. És finoman, habozva kérdezd meg tőle hogy "tetszem neked?". Ha látja rajtad hogy féltél megkérdezni biztos nem mondja azt hogy "nem". Max finoman visszautasít, de nem fogja egy "nem."-mel elintézni a dolgot. Ha pedig azt látod hogy kicsit gondolkodik akkor mond neki hogy "nyugodtan megmondhatod. Legyél őszinte." Hajrá :D De amúgy 13 évesen ezt nem tudod megválasztani hogy ki kell. 16/F
2016. aug. 1. 22:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Nah én 14 vagyok de épp ma estem pofára egy 16 éves srác miatt. Szurkolok nektek!! Ha már nekem nem legalább neked jöjjön össsze hajrá!
2016. szept. 13. 23:04
 25/29 anonim ***** válasza:
Írj
2016. szept. 14. 11:30
 26/29 anonim ***** válasza:

22-es, ezt nagyon rosszul tudod. Ha a srác már elmúlt 18, akkor igen, de ha még nincs 18, akkor 12 az alsó korhatár.

Tehát egy 13 és egy 16 éves kapcsolata simán törvényes. Ugyanúgy, ahogy egy 12 és 14 éves páré is, és egy 14 és egy 40 éves kapcsolata. Pár éve van így. Addig "megtűrt" dolog volt, meg amúgy se lehetett mit tenni, ha egy 14 éves srác és egy 13 éves lány volt együtt, bár ez nem is korkülönbség. Amikor 8.ban az osztálytársam (lány) azzal hencegett, hogy harmincakárhány éves csávója van, és jött érte autóval az általános elé... na az már morálisan egy kicsit gáz, még ha törvényileg rendben is volt.

2016. szept. 14. 12:59
 27/29 anonim válasza:
Szerintem lesz valami, de ha egyikőtök sem csinál valamit mert mind a kettő fél akkor nem hiszem úgy hogy hajrá ha ő nem lép akkor neked kell:)
2016. okt. 12. 16:45
 28/29 anonim válasza:
Nem hinném
2016. okt. 22. 09:16
 29/29 KissDavid válasza:
Miért baj az ha megdunak??? 13 éves vagyok, és már nem egyszer dugtam magammal egykorú lányt!!! Nem értelek.
2017. jún. 15. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!