Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú! Lesz ebből valami?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú. Már elég rég jó barátok vagyunk és most a nyáron úgy érzem ő is többet akar, de nem nagyon meri elmondani, hogy mit érez. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek lesz ebből valami?
13/L
2015. nov. 26. 21:19
1/29 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, hajrá! ;)
2/29 anonim válasza:
Ha nem ciki egy 16 évesnek 13 évessel járni. Úgysem lesz belőle hosszútávon semmi, max megkúratod magad.
3/29 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. nov. 26. 21:29
4/29 A kérdező kommentje:
#2 Nem kell rögtön rosszra gondolni!
2015. nov. 26. 21:37
5/29 Jocóka32 válasza:
Szerintem nyugodtan adjatok egy esélyt a dolognak
6/29 anonim válasza:
Énis 16 éves vagyok és egy 13 éves lány tetszik, csak nemtudom hogyan tudnék megismerkedni vele(egy suliba járunk).. Az életkor nem sokat jelent valaki 13 évesen is lehet olyan értelmi szinten mint egy 16 éves, szóval szerintem van esélyed :)
7/29 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. nov. 26. 21:51
9/29 anonim válasza:
Muszály zerelmesnek lenned? Váj pár évecskét még.
10/29 A kérdező kommentje:
:D
2015. nov. 26. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!