Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért van az ha tetszik nektek egy lány állandón piszkáljátok?
altalaban a fiuknal megmarad az az ovis piszkalom hatha felfigyel ram dolog,egyebkent ez teljesen normalis dolog amig nem kezdenek el,komolyodni.
valjuk be a 14 eves kor meg nem nagxon a kapcsolatok kora,mar bocsi :)
17/l
Akik ezt teszik, agyilag még óvodai szinten vannak.
Vannak lányok, akiknek tetszik is, hogy piszkálják őket. Ők is óvodai szinten vannak agyilag.
Egyrészt tökre mindegy 14 vagy 15,másrészt pedig egy 17 éves is ugyanilyen.Persze személyfüggő,de általánosságban 17 éves korban is inkább az jellemző,hogy szívatják,mint,hogy normálisan a szemébe mondják.
Ez 2 dolog miatt lehet:az egyik,hogy nem akarja,hogy rágyere,hogy tetszel neki,a másik pedig az,hogy így akarja felhívni magára a figyelmet.
Az pedig,hogy miért nem vallják be szemtől szembe?Hát ez engem is nagyon idegesít :( De sajnos nagyon nyuszik,és bár igaz,hogyha belegondolok,én is félnék bevallani,de inkább a fiúnak kell ezt megmondani,mint a lánynak.
#7-es:Milyen profi lehetsz..
Nem,amúgy tényleg jó taktika,de mondjuk az sem árt,ha elmondod...hátha nem esik le neki,hogy tetszik neked :D
#8-9: Dee, le fog esni neki garantáltan...:DD
Nem, nem túl indiszkrét, 21 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!