Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, de még nem ismerjük egymást, és addig nem akarok megismerkedni amíg nem tudom hogy szimpatikus vagyok-e neki, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én kilencedikes vagyok, a lány tizedikes, és egy suliba járunk, egy busszal. Az autobusz-állomáson mindig engem sokott nézni, és amikor ránézek, ilyen 10 mp múlva elfordul. Ő szerintem nem ismer engem, de én tudom a keresztnevét. (mellesleg unokatesóm osztálytársa a lány, de ő nem akar vele összehozni)
De amint felszállunk a buszra, már nem néz rám, suliban sokszor elment elöttem, de akkor is csak egy pillantást vet rám. Szóval nemtudom hogy szimpatikus vagyok-e neki, vagy sem, és pofára esni meg nem akarok (főleg úgy hogy azt sem tudom hogy van-e pasija).
Mik lehetnek az árulkodó jelek, hogy szimpatikus vagyok neki, vagy sem?
2015. nov. 25. 05:08
1/6 anonim válasza:
Hogy ertek, hogy szimpatikus? Ha arra gondodz, hogy tetszel-e neki kulsoleg, azt ennyi infobol mi se tudjuk megmondani. A szimpatia tudummal csak olyan emberek kozott alakulhat ki, akik mar egy bizonyos szinten ismerik egymast.
3/6 Zubi12345 válasza:
Hasonlo helyzetben vagyok szinten 9.-es vagyok es 10.-es lanytettszik de a te dolgotz adott beszelgess vele reggel vagy "veletlen" ulj melle a buszon es akkor csak szoltok egymashoz egy ket szot. Vagy egy hosszabb szemezes utan reggel irj ra facebookon. Es sokmindent kiderithetsz rola az unokasodtol. Sok szerencset baratom XD
4/6 anonim válasza:
Szerintem bátran szólítsd meg, vagy ha az nem megy, jelöld be faebookon és írj neki...sokat nem veszíthetsz és szerintem értékelni fogja a lány...hajrá ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Buszon a lány mögött ültem és láttam hogy messengeren valami fiúnak szíveket küldöz szóval már esélytelen... :/
2015. nov. 27. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!