Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik. Szerintetek én is tetszem neki, vagy csak mindenben azt látom amit látni akarok?
Lehet kicsit hülye kérdés, de nem tudtam máshogy fogalmazni. Szóval egy osztálytársam családjánál lakom akinek van egy huga (kb 1évvel fiatalabb mint én) és ha pl leülünk a családdal filmet nézni általában mellém ül (persze én is próbálom úgy csinálni h ott legyen hely :-)). Azt vetem észre h keresi a lehetőséget h minél nagyobb felületen érjünk össze, de mivel ő sem tudja h ő tetszik - e nekem, ugyanolyan félénk mint én. Simán egy takaró alatt vagyunk, mintha már egy pár lennénk, mégsem tudjuk egymásról h tetszünk-e a másiknak. Amúgy mindíg kedves velem és ha (nem túl gyakran) beszélgetünk jól megértjük egymást. Hogy tundám kideríteni kockázat nélkül h mit érezhet? Félek hogyha valami rosszul sül el összeveszünk, én viszont még 2 évig ott lakom és nem lenne jó úgy ott élni h haragszunk egymásra.
Aláírás: egy 16 éves srác a Tiszántúlról.
Ui.: remélem értitek miről van szó, nem vagyok nagy fogalmazóbajnok
Kérdező, 23 órakor írtad ki a kérdést, képzeld el, hogy ilyenkor az emberek 95%-a alszik :D
Amúgy, próbáld máshogyan kideríteni, barátjaitól, testvérétől, vagy csak simán hívd el valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!