Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú! Lesz ebből valami?
Sziasztok! 13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú. Már elég rég jó barátok vagyunk és most a nyáron úgy érzem ő is többet akar, de nem nagyon meri elmondani, hogy mit érez. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek lesz ebből valami?
13/L
Fura, amikor haverommal 14 evesek voltunk az is erdekes volt hogy egy 12 eves lannyal van, bar 2 honapig tartott.
Nem nagyon tudom elkepzelni, de hajra.
#4: ki mondta neked hogy az rossz? :)
Persze, miert ne lehetne, 3 ev korkulonbseg teljesen normalis.
Igazából én is pont ebben a dilemmában vagyok :/ van aki arra biztat, hogy próbáljam meg vele, viszont van aki azt állítja, hogy ebből nem lehet semmi (csak csalódás). Szerintem ne add fel ;) ha szereted, akkor ezt éreztesd vele és próbáld valahogy megtudni azt, hogy ő is vajon úgy érez-e, mint te :) és persze, hogy nem akar-e tőled mást (gondolok itt a szexre) de ha tényleg szeret, akkor képes rád várni, amíg te elérkezettnek nem érzed a pillanatot (egyébként is rengeteg lépcső van a szexig, úgyhogy csak szépen ;) )
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!