Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13 éves lány vagyok és tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú! Lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves lány vagyok és tetszik egy 16 éves fiú. Már elég rég jó barátok vagyunk és most a nyáron úgy érzem ő is többet akar, de nem nagyon meri elmondani, hogy mit érez. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek lesz ebből valami?

13/L

2015. nov. 26. 21:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Attòl mèg hogy valaki tetszik nem azr jelenti hogy te is tetszel neki. Hiàba tűnik ùgy,nem biztos hogy èrez többet iràntad. Mièrt akarja mindenki rögtön megmondani ha valaki tetszik neki? Ìgy mennek tönkre a legjobb barátságok...
2015. nov. 26. 22:37
 12/29 anonim ***** válasza:
Nálad mi a VALAMI??????
2015. nov. 26. 22:59
 13/29 Zedricht ***** válasza:
57%

Fura, amikor haverommal 14 evesek voltunk az is erdekes volt hogy egy 12 eves lannyal van, bar 2 honapig tartott.

Nem nagyon tudom elkepzelni, de hajra.

2015. nov. 26. 23:10
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

#4: ki mondta neked hogy az rossz? :)

Persze, miert ne lehetne, 3 ev korkulonbseg teljesen normalis.

2016. márc. 9. 14:19
 15/29 anonim válasza:
100%
Én is így vagyok vele, van 2-3 év különbség köztem és a között aki tetszik! Szerintem összejöhettek, hajrá!
2016. márc. 9. 17:57
 16/29 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet belőle valami.️ Viszont az fontos, hogy elég erős legyél majd megmondani neki ha talán valami olyanba kezdene amit te még nem szeretnél. Ha bátor vagy és meg fogod vele beszélni az ilyen dolgokat (még ha néha kínos is..) akkor szerintem nagyon szép kapcsolatotok lesz majd.️️
2016. márc. 24. 09:32
 17/29 Szántó Maja válasza:
75%
Köztem és a pasim között is van 3év. 16l ez tök normális! Hajrá! Szurkolok! :)
2016. márc. 24. 10:13
 18/29 anonim válasza:
Én is igy vagyok és hamarosan 1 éve járunk... Próbáld meg sok sikert
2016. márc. 24. 11:38
 19/29 anonim ***** válasza:
55%
13 evesen.... szegyen..
2016. ápr. 27. 01:09
 20/29 anonim ***** válasza:
59%

Igazából én is pont ebben a dilemmában vagyok :/ van aki arra biztat, hogy próbáljam meg vele, viszont van aki azt állítja, hogy ebből nem lehet semmi (csak csalódás). Szerintem ne add fel ;) ha szereted, akkor ezt éreztesd vele és próbáld valahogy megtudni azt, hogy ő is vajon úgy érez-e, mint te :) és persze, hogy nem akar-e tőled mást (gondolok itt a szexre) de ha tényleg szeret, akkor képes rád várni, amíg te elérkezettnek nem érzed a pillanatot (egyébként is rengeteg lépcső van a szexig, úgyhogy csak szépen ;) )

13/L

2016. ápr. 27. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!