Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejohetek neki?
Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu akivel nagyon joban lettem nyar vegen. Skypeoltunk, telefonon hajnalokig beszelgettunk. Meg volt koztunk a kolcsonos szimpatia. Lattam h o is bir de sajnos nem tudtam eldonteni h hogyan. Tortent olyan h irja h cica en kerdezem mi cica o meg h cica vagy...meg igy eleg sok fura dolog pl olyan is h en igy viccbol mondtam h jo de te igy szeretsz o meg igen es te is szeretsz engem... szoval az lenne a kerdesem h most o mit meg hogyan erezhet irantam es h h en hogyan derithetnem ki? Egyebkent van egy kozos baratunk aki nem tudja h nekem tetszik csak igy egyszer megemliti h latom birjatok egymast xy-al szerintem osszefogtok jonni.2015. nov. 13. 23:24
1/2 anonim válasza:
Lehet tetszel neki,de az is előfordulhat hogy csak sima baráti kapcsolat. Beszéljetek erről,említsd meg neki hogy kicsit többet érzel iránta. Persze ha nem félsz attól,hogy el is veszítheted.
2/2 anonim válasza:
Az h becézget nem jelenti azt h szerelmes beléd az én egyik fiú barátom pl állanfoan szívemnrk meg édesemnek,drágámnak hív meg én is őt meg van h kézen fogva járkálunk a suliban volt olyan barátunk aki megkérdezte h jártok de egyikünk fejében se fordult meg h járjunk szóval nem hiszem h jó ötlet bele élned magad abba h lehet szerelmes beléd mert a végén lehet h koppansz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!