Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaza van az anyukámnak? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel nyár eleje óta beszélgetek facebookon. Most találkoztunk először, eljött hozzánk pár napra, és tényleg nagyon kedvelem, szeretem. Anya viszont nem akar elengedni hozzájuk. Arra hivatkozva, hogy még csak 15 éves vagyok. Tudom, hogy valamilyen szinten igaza van... de az én szememmel is nézhetné egy kicsit a dolgot, és bízhatna bennem. Vélemény?2015. okt. 30. 20:11
2/6 anonim válasza:
Miert nem talalkoztok valahol?
Nem nalatok vagy naluk. Valahol.. kavezo.. mozi. Kajálda.
Bocsi telorol vagyok.
3/6 anonim válasza:
Hát tizenöt évesen nem biztos hogy oda kellene menned.
Tudom a bizalom fontos. Anyujád nem feltétlenül benned nem bízik pasiból vago, hidd el nagyon de nagyon 5letesek vagyunk ha be akrunk jutni egy lány bugyijába! ;) 44f
4/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Sok szülő azt sem engedi meg a lányának ennyi idősen, hogy egyáltalán barátja legyen. Szerintem ennek bőven elégnek kellene lennie, hogy a srác nálatok lehetett. Anyukád gondolom félt téged, hogyha elmennél hozzájuk valami olyan történne aminek nem kellene még...
5/6 anonim válasza:
Igaza van.
Azt sem értem, hogy egy srácot, akivel most találkozol először, miért enged be a házába pár napra....
6/6 anonim válasza:
Ha én előálltam volna ezzel anyám előtt....15 éves vagy és az anyukád jogosan aggódik. Mai világban főleg! ( 18/L )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!