Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van anyukámnak a párkapcsolataimmal kapcsolatban?
Azért vagy unalmas, zárkózott és fapofa, mert ilyen anyád van... Akit az anyja szégyell, annak az önértékelése is a béka feneke alatt van, és ez nem tesz jót a párkapcsolati esélyeknek.
Próbálj meg nem foglalkozni anyukád véleményével, de a legjobb lenne szakemberhez fordulnod, mert ilyen anya mellett, ha lesz is párkapcsolatod, tuti nem lesz szerencsés...
Nekem is ilyen szemetek a szuleim. Rosszindulatuak. Eggyutterzek Veled. Ezt nagyon nehez legyurni, hogy minden nap elmondjak, hogy ronda vagy es ugyse kellesz senkinek.
Ahogy tudtam, elkoltoztem. Azota vannak barataim es normalis parkapcsolatom, akit nem riasztanak el. Neked is javaslom, hogy mindenAron koltozz el.
Foglalkozz a kulsoddel sokat, sportolj. Valassz elonyos hajstilust, ruhakat. Probald eltemetni a sok szemetseget, amit kapsz tole. Nekem nagyjabol sikerult. Nem fordultam pszichomokushoz: azt a penzt koltom sportra, kajara, ruhakra. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!