Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek igaza van anyukámn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van anyukámnak a párkapcsolataimmal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Anyukám szerint azért nincsen párkapcsolatom mert unalmas, zárkózott és fapofa vagyok. Azt mondja szégyelli hogy nincs senkim, pedig szerinte szép vagyok, és még így se kellek senkinek sem. Egy fiúra se erőltettem rá magam, nem is találkoztunk mindennap, még is szakítottak velem.
2015. aug. 5. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy unalmas, zárkózott és fapofa, mert ilyen anyád van... Akit az anyja szégyell, annak az önértékelése is a béka feneke alatt van, és ez nem tesz jót a párkapcsolati esélyeknek.

Próbálj meg nem foglalkozni anyukád véleményével, de a legjobb lenne szakemberhez fordulnod, mert ilyen anya mellett, ha lesz is párkapcsolatod, tuti nem lesz szerencsés...

2015. aug. 5. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát amúgy tényleg nincs önértékelésem.
2015. aug. 5. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég durva, hogy anyukád így beszél rólad.
2015. aug. 5. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted. Nálunk is ugyanez megy. Mindkét szülőm szégyell valamiért, és ha igazságtalanság ér, megmagyarázzák, hogy az én hibám. A 2 éves harmonikus kapcsolatomat is megszakértette, hogy én állandóan veszekszem és miért, hagyjak rá dolgokat, mert a kapcsolatban el kell tűrni a másik hülyeségeit, mert különben elhagy... Hát nem értek ezzel.
2015. aug. 5. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen szemetek a szuleim. Rosszindulatuak. Eggyutterzek Veled. Ezt nagyon nehez legyurni, hogy minden nap elmondjak, hogy ronda vagy es ugyse kellesz senkinek.

Ahogy tudtam, elkoltoztem. Azota vannak barataim es normalis parkapcsolatom, akit nem riasztanak el. Neked is javaslom, hogy mindenAron koltozz el.

Foglalkozz a kulsoddel sokat, sportolj. Valassz elonyos hajstilust, ruhakat. Probald eltemetni a sok szemetseget, amit kapsz tole. Nekem nagyjabol sikerult. Nem fordultam pszichomokushoz: azt a penzt koltom sportra, kajara, ruhakra. N

2015. aug. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!