Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy része alsóbbrendű félnek tekinti a nőt egy kapcsolatban?
Eddig mindig olyan férfiakkal hozott össze a sors, akik azt képzelték hogy irányíthatnak, akik úgy gondolták, hogy egy átlagos család olyan hogy a férfi a családfő, eltartja a családot. A nő meg főz mos takarít, gyereket nevel, és csöndbe van, nem szól bele a "nagyok" dolgába. Persze az már eszükbe sem jut, hogy a mai világba már a nők is dolgoznak. Az is lehet hogy épp fárasztóbb munkát mint a férfi, és akkor még az összes többi dologgal is neki kéne foglalkoznia?
Szerintem, egyenrangúan kéne elosztani a feladatokat. Olyan nagy dolog ez? Csak mert eddig még senki sem értett egyet velem.
Hat a magyaroknal talan. Kulfoldon nem ezt latom.
Nalunk is ez van. A nagyapam(amig elt) egy tanyert nem tett volna arrebb, apam szinten, es sajnos az ocsem is ilyen, ha kell addig nem eszik, amig nincsen uriasan kiszolgalva. Szerintem nagyin gaz, nem is tudom, hogy ezt a testveremnel melyik no fogja elnezni.
Nem gondolom, hogy a férfiak nagy része ilyen lenne. Láttam már persze több ilyen kapcsolatot is, de személyesen nem volt közöm még ilyen férfihez. Ha téged eddig mindig csak ilyen férfivel "hozott össze a sors", akkor ott más lehet a probléma. Lehet, hogy öntudatlanul te vonzod be az ilyen férfiakat.
Apukád milyen, mint férj, mint "családfő"?
Én nem tekintettem egy barátnőmet se "alsóbbrendűnek" valahogy ők helyezték magukat ebbe a pozícióba, sosem vártam el, hogy kiszolgáljanak, vagy olyan munkát csináljanak.
Azt csinálták, amit szerettek, amiben otthonosan érezték magukat.
Sajnos én pont az ellenkezőjét tapasztaltam sokszor, hogy a férfi automatikusan alárendeli magát a másiknak.
Hál' istennek a férjem nem ilyen, egyenrangúak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!