Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem őt, de a pasikkal kapcsolatban nem?
Van egy férfi akivel kölcsönösen is tetszünk és vonzódunk egymáshoz.
Mindig érdeklődő velem kapcsolatban, mindig mindent tudni akar velem kapcsolatban, ha összefutunk (véletlenül) mindig meghív egy kávéra. Volt már hogy többször is hogy rákérdezett konkrétan, hogy van -e párom.
Nem csak én érzem, de mások is szóvá tették már, hogy lehet látni rajta hogy akarna tőlem valamit, és ha belegondolok, többször óvatosan próbálkozott is már nálam, de én azt hittem hogy csak kedves velem, mert egyébként pedig egy foglalt pasi, barátnője van.
Mindenről tudunk beszélni, viszont ha feljön az én magánéletem a pasikkal kapcsolatban, az úgy tűnik nekem hogy nem érdekli, nem nagyon reagálja le amiket mondok neki. (Pl. hogy nem találok magamnak egy normális pasit). Máskor pedig egyenesen rákérdezett hogy van-e barátom.
Azt érzem rajta hogy érdeklem őt, de a pasis téma őt miért nem érdekli velem kapcsolatban?
A pasikkal kapcsolatban es hogy egeszen pontosan miert nincs baratom, nem tud mindent. De ha szoba jon egy esetleges jelolt, kikerdez es kiszedi belolem hogy mi a helyzet.
Maskor viszont nem reagal semmit.
Annyit mondott először amikor megkérdezte van-e barátom, és az vlt a válaszom hogy nem, hogy: pedig szép vagy, tényleg!
Másodjára amikor rákérdezett hogy van-e barátom és mondtam hogy nem, annyit mondott, hogy: keresni kell. Mire én mondtam hogy nem olyan egyszerű ez, mert rólam sokan elhisznek minden hülyeséget - erre ő, hogy: hát igen, a szép lányokról sokan azt hiszik hogy hűtlenek. De egyébként léteznek félénk pasik is, sok ilyen pasi van.
Amikor pedig legutóbb rákérdezett hogy miért vagyok szomorú és válaszoltam, hogy pasikkal kapcsolatban van gondom, akkor: Ja így már értem...
Mondtam hogy nem találok magamnak értelmes pasit, és erre megkérdezte, hogy: találtál valakit?
És mondtam hogy nem.
Szóval ha így vesszük, nem nagyon reagálja le ezt a pasis témát..........
De egyébként pedig úgy viselkedik, mint aki akarna engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!