Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek milyen tapasztalataitok vannak a párkereséssel kapcsolatban, milyen pasikkal hoz össze titeket a sors?
Arra vagyok kiváncsi, hogy pl társkeresőn, vagy buliban milyen a pasifelhozatal. Bármilyen téren érdekel, akár egyéjszakás kapcsolat szempontjából, akár komolyabb.
Azért érdekel mert én most fiúként eléggé belelendültem a csajozásba éshát elég furák a tapasztalataim. Nem értem a lányok döntéseit, miért hagy ott előbb-utóbb mind.. ennyire jó lenne a választék pasiból?
Vagy veled van a baj...
Ha azt sem tudod miért hagynak el, valószínű...
hány éves Vagy?
amúgy egy varázsló biztosan elvarázsolna... :D
Én ha bulizni megyek,akkor csak bulizni... Nem érdekelnek azok a pasik,akik ott vannak,mert csak a szexre hajtanak.. Legalábbis a bámulásukból nekem mindig ez jön le :)
(Legjobb ismerkedési hely a kondi vagy esetleg a wellness-központok... )
Én interneten jobban szeretek ismerkedni (IG,FB),mert ott egyből el tudom dönteni,hogy tetszik-e vagy sem... Ott egy fiúnak számomra nagyobb esélye van, mint a való életben.
Egyszerűen megpillantasz valakit és tudni fogod,hogy Ő az,őt akarod... Ez buliban,diszkóban nem működik,legalábbis nálam.
21/L
Társkeresőn nem voltam még. Facebookon random megtalálnak néha fiúk. De annak sosincs jó vége. Az ismeretlenek perverzek, aki ismerős abban pedig csalódok, mert sokan közülük is elkezdenek perverzkedni :/
Buliban is akadtak borzaszto alakok, akik csak rám akartak mászni. Aztán voltak helyes kedves normális fiúk is, de ők mind külföldiek. :/ :)
18L
Bulihelyen 99% smárolni/dugni akar.
Azokat hagyom ott, akik: nagyon fogdosnak/abszolút nem vonzanak külsőleg/taszítanak/nem szimpatikusak plusz ha más tetszik vagy van barátom. Mondjuk én iszonyat ritkán bulizok, pont az első mondat miatt.
Az a vicces, hogy amikor erről beszélek a lányokkal , mind azt gondolja, h én is csak a szexre hajtok :D
pedig egyátalán nem, de ennek ellenére nem szoktam bizonygatni h nem, de sose történik semmi mégse, többnyire folytatása sem lesz a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!