Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek kifizetődő-e egy kapcsolatban teljesen őszintének, odaadónak, önzetlennek, nyíltnak lenni egy nővel? Mik a tapasztalataitok?
Szerettem volna többször is, de nem jött össze még :P
Hazudni meg nem akarok senkinek, nem is tudnék elképzelni úgy kapcsolatot.
nem éri meg
99%-uk vissza fog ezzel élni. emberek, és mint ilyenek ők is aljasok.
Szerintem akkor érdemes, ha másik méltó a bizalomra.
Ahhoz meg idő kell, hogy megismerd annyira, hogy el tudd dönteni, hogy érdemes-e a bizalmadra, és arra, hogy nagyon személyes, bensőséges dolgokat ossz meg vele magadról, anélkül, hogy attól kéne tartanod, hogy egyszer esetleg visszaélhet ezzel - ugyanúgy, mint bármilyen más emberi kapcsolat esetén is.
Én például mindig figyelmeztető jelnek tekintem, és bekapcsol nálam a "vészvillogó", ha valaki (legyen az munkatárs, szomszéd, potenciális partner, bárki) olyan személyes dolgokat mond el nekem másokról a hátuk mögött, ami nem tartozik rám. Ilyenkor tisztában vagyok vele, hogy velem pont ugyanígy megtenné adandó alkalommal.
Én nem az őszinteség hiányának, hanem megfontoltságnak tartom, ha addíg, amíg ki nem alakul valakivel a kölcsönös bizalom, nem osztok meg vele személyesebb, a privát szférámba tartozó dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!