Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak fiatal fiú, idősebb lány párkapcsolatával kapcsolatban?
Főleg olyanok válaszát várom, akik olyan kapcsolatban élnek/éltek, ahol a lány az idősebb.
Milyen a kapcsolatotok??
Hogy jöttetek össze? Mióta vagytok együtt?
Okoz/okozott problémát a korkülönbség?
Hogy fogadta a környezetetek a kapcsolatot?
Hány évesek vagytok?
borzalmasan rosszul fogadta a környezet, a barátaim nemhogy elfordultak, de gyűlölködő ellenségekké váltak.
és a legszomorúbb hogy úgy érzem, már a párom is taszít el magától, nem keres, nem ír már kedves idézeteket, talán rá is nyomást gyakorolnak a kedves haverok, azt csinálják mint az enyémek...kitudja...
talán nem is érte meg az egész...
csak iszonyatos fájdalmat, iszonyatos magányt kaptam
Nálunk igazából csak egy ismerősöm kérdezte, amikor már az esküvőt szerveztük, hogy mi a fenének akarom elvenni, amikor még egy csomó nőt nem dugtam meg...hozzáteszem, az egyetlen akivel valaha lefeküdtem.
3 év 5 hónap van köztünk. Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én 20. évem végén voltam . (másfél hónappal az első randink után töltöttem be a 21-et), a feleségem 24 volt.
3 hónap múlva leszünk 3 és fél éve együtt, és 2 éves házasok.
Az elejétől fogva nagyon jól alakult a kapcsolatunk, a második randinkon már szerelmet vallottam neki, majd ő is nekem. 1 hónap múlva megkértem a kezét. 1 évet jártunk együtt, majd összeköltöztünk, és fél évre rá házasodtunk össze. Akkor voltam 22 éves, ő pedig 25. Életem legjobb döntése volt:)
24/F
Köszönöm a válaszokat :)
4. válaszoló! Gratulálok, legyetek sokáig boldogok :))
Köztünk is 3 év van a párommal, a javamra. Eleinte nagyon zavart, amit gyakran az orra alá dörgöltem, ebből pedig sok esetben sértődés lett (ekkor ő 16, én 19 éves voltam). A kapcsolatunk viszont álomba illően jól működött és működik a mai napig is, így mára már teljesen befejeztem a problémázást. Nem aggódom többé azon, hogy "jajj, mit szólnak..." Igaz, már nem is piszkál miatta a környezetem, hiszen látják, hogy jól működik a kapcsolat és összeillünk.
Mikor összejöttünk, még más volta helyzet. A barátaim sem értették, mit akarok egy olyan fiútól, aki fiatalabb, mint az öcsém (másfél év van köztünk az öcsémmel). De ahogy megismerték a páromat, már ők biztattak, hogy akadjak le a korkülönbség témáról és legyek boldog. Bár boldog voltam, mégsem szívesen vallottam be, hogy a barátom 3 évvel fiatalabb nálam. Előre tudtam, milyen arccal fognak rám nézni, hisz jól megszoktam a meglepett tekinteteket. Így utólag átgondolva a dolgokat viszont belátom, hogy túlreagáltam a korkülönbség problémát.
Már minden jó és ez a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!