Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy ilyen férfival?
Figyelt kérdés
Az a " taktijkája",hogy egyszer úgy csinál mintha érdekelném(érdeklem is), máskor meg le sem sz*r,csak ezt direkt csinálja, hogy jobban érdekeljen ő engem..2015. szept. 24. 23:06
1/10 anonim válasza:
Vigyétek hírül a spártaiaknak..a nők rájöttek a férfiak titkos taktikájára!!4
Egyébként sok hapsi ezt csinálja,én még sosem próbálkoztam ezzel mert nevetségesnek tartom :D mond meg szerintem egyenesen hogy tudod mi folyik itt.Ha meg nem érdekel (nem tetszik,nem akarsz tőle semmit) simán ne foglalkozz vele.
2/10 A kérdező kommentje:
érdekel a srác...de ez neki mire jó?
2015. szept. 24. 23:18
3/10 anonim válasza:
Ez olyan mint a női logika csak ez férfi logika 😃 senki se tudja 😃
4/10 anonim válasza:
szerintem nem tudja hogy mit is akar ennyi
5/10 anonim válasza:
Hagyd a fenébe... oké, hogy téged érdekel, de ne legyél már felszínes!
7/10 anonim válasza:
A legtöbb csajnak ez kell. Sajnos. Ez nem saját vélemény, komoly kutatómunka áll emögött.
Tehát te kivétel vagy, ami jó.
Honnan tudod, hogy ez taktika? És ha ő ilyen?
8/10 A kérdező kommentje:
ő is célozgatott nekem, hogy ezt csinálja velem, mert a lányoknak ez jön be...csak egyszer szarik rám,egyszer meg hív mindenhova
2015. szept. 25. 16:39
9/10 anonim válasza:
"ő is célozgatott nekem, hogy ezt csinálja velem, mert a lányoknak ez jön be"
Hát éppen ezért csinálja!! Elmondtad neki, hogy ez nálad nem pálya?? Mert ha ennek ellenére is ilyen, akkor az nem éppen jó.
10/10 A kérdező kommentje:
elmondom neki :) és köszönöm a segítséget:)
2015. szept. 26. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!