Mit kezdjek egy ilyen férfival?
Lassan 27 éves, eddig rendben volt a kapcsolatunk úgy-ahogy. Egy ideje kitalálta, hogy ő egyedül akar lenni, nem nagyon találkozunk. Azt mondja, hiányzik neki a magány, de leginkább fogalma sincs mit akar. Bármiről kérdezem, rázza a fejét zavartan: "Nem tudom..." Alapvető kérdésekre is ezt mondja.
Azt mondja, szeret, de hárít, menekül, ha meg akarom beszélni vele. Azt mondja, bizonytalan mindenben. Én meg felőrlődöm az idegességben. :'( Szeretem, nem tudok nélküle élni. Sokszor már azt érzem, meg kéne csak halni...
Nincs másik nő, ebben az egyben én is biztos vagyok. Most múltunk fél évesek. Eddig nagy volt a ragaszkodás, ezért furcsa nekem. :(
Ilyen dolog gyakran van férfiaknál?
Elismerem, talán türelmetlen vagyok, de én is magányos típus voltam, viszont mióta van nekem, nehéz nélküle. Nehéz volt megszoknom egy ember közelségét, és most meg újra lehetek magam. :( De neki nem teszek szemrehányást, csak annyira magányos vagyok. Sokat sírok, pedig én kiegyensúlyozott voltam.
Szia!
én is pasi vagyok és néha tényleg kell egy kis "tér" hagyd egy picit had menjen a haverjaival vagy had legyen egyedül hidd el magától fog rohanni hozzád.Átestem ezen én is és lehet nehezen engeded de megéri.Mert ha szeret akkor tuti jól el lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!