Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek olyan férfival,...

Mit kezdjek olyan férfival, aki ennyire kényelmes egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, válása után ismerkedtünk meg. Fél év úgy telt el, hogy az borzalom, alig törődött velem. Nagyon kihatott a válása a kapcsolatunkra.

Azóta a másik fél év sokkal jobb, most már mindennap keres (régen eltelt 3-4nap is kommunikálás nélkül)

Sokkal jobban igényli a társaságomat, érzem, hogy egyre jobban megszeret, szóba hozza a jövőt ki hogy képzeli el, család, gyerek stb...

Viszont ennek ellenére nem mutatott be még mindig a családjának, csak a barátainak.

Ha van valamilyen esemény egyedül megy el, szóval nem kezel úgy, hogy egy pár vagyunk akkor együtt megyünk.

Nem jut eszébe, hogy programokat kellene szerveznie velem, csak nagy ritkán, de ha mondom neki, akkor azért ráveszi magát.

Szeretem, de érzem, hogy nem elég nekem ennyi belőle, valami hiányzik...

Amikor felhánytorgatom neki problémáimat, azt mondja teljesen tisztában van vele mik azok azok az apró dolgok, amik nekem hiányoznak, igyekszik ő, de nehéz neki újrakezdeni mindent az életben.

Na most, ha 1 év alatt nem értük el azt a szintet, mint egy normál kapcsolatban, szerintetek van értelme tovább próbálkozni, vagy ez a kapcsolat mindig ilyen marad?

2012. máj. 28. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz látatlanban megmondani, kétesélyes.

A férjemmel szintén a válása után ismerkedtünk meg röviddel. Ő két évig nem talált magára, szakítottunk is többször. Neki ennyi idő volt amíg feldolgozta a történteket.

Utána helyrejött és a kapcsolatunk is jó - már öt éve vagyunk együtt összesen.

2012. máj. 28. 12:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nálatok jól alakult végre a kapcsolat! :)

Szóval semmi sem lehetetlen...

2012. máj. 28. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Előző kapcsolata (is) válással végződött. Tehát már egyszer bebizonyította az alkalmatlanságát egy hosszútávú kapcsolatra. Mire vársz? Hogy bebizonyítsa még egyszer? Akinek (állítólag)egy év kevés ahhoz, hogy tisztába legyen az érzelmeivel annak két év is kevés lesz, és te az idődet vesztegeted közben. Lépj tovább!
2012. máj. 28. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, de Te vagy az egyik példa arra, hogy a Nök többségének sz@rra van igénye.
2012. máj. 28. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz újra kezdenie de azért család meg gyerekek meg minden? Na én nem nagyon alapoznék egy ilyen "társra".
2012. máj. 28. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Párom tesójának a csaja a szobában van rejtegetve, persze tudják, hogy van, de ki nem jön onnan, 2 éve itt eszi a penész és csak a sikolyairól lehet tudni, hogy itt élősködik megint (szex). Ebéd, reggeli, vacsora fel van víve neki, a kisujját se mozdította, hogy meghálálja, hogy itt lehet...

Ezt csak úgy érdekességnek írtam le.

Jól gondold meg, hogy együtt maradsz vele, mert 1 év hosszú idő volt, lett volna lehetősége bőven. Próbálkozz még, de tudd hol a határ!

2012. máj. 28. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Elég vak vagy,hogy nem veszel észre alapvető dolgokat!Mondjuk azt,hogy ez az ember Téged nem vállal fel,és nem vesz komolyan,mert Neki így a kényelmes!Te meg hagyod ezt,álltatod magadat,és reménykedsz folyamatosan.Miért,minek,és egyáltalán:miben???Számára ez nem egy komoly kapcsolat,egyszerűen csak örül a fejének,hogy van valakije,van ágyasa,élheti világát.A helyedben én is ezt tenném,és szépen elfelejteném a mozit,vacsorát,virágot,közös programokat,addig találkozgatnék Vele(mondjuk szexkapcsolat),amíg nem találok magamnak egy normális barátot,akivel tervezni tudok,aztán szépen elfelejteném.Nincs jövőd Vele,és ezt Te is tudod.El is felejtheted Vele a családot,meg a gyereket.Ne légy naiv,és csalódni sem fogsz!Úgy állj ehhez az emberhez,ahogyan Ő áll Hozzád:lazán.Egyébként ezzel már válaszoltam is a kérdésedre:nem,nincs értelme próbálkozni.Ha komolyan szeretne Téged,a csillagokat lehozná Neked az égről,és nem telne el nap úgy,hogy minimum egyszer ne keressen.Ez van,sajnálom!

Egyébként meg elvált ember.Talán ez sem véletlen...

2012. máj. 28. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból. Ha pontosan tudja, hogy mire vágysz, de nem teszi meg, ne várj tőle sokat.
2012. máj. 28. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:

sztem hülye vagy h hagyod magad palira venni. ez a pasi soha nem fog felvállalni mert nem is szeret. ha holnap jönne más,simán dobna. bocs ha kemény vagyok,de te nyilván még nem éltél igazi kapcsolatban,ha ezt te annak hiszed.

azt hiszed szépen megváltozik? a fenét! ne légy mártír se teréz anya,mert nagyot koppanhatsz.

mond meg ennek a pasinak h eleged van belőle,menjen isten hírével,te ennél többet érdemelsz.

egy kapcsolat nem arról szól h mennyit szenvedünk valaki mellett vagy h mennyi idő alatt neveljük meg

2012. máj. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!