Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kezdjek egy ilyen férfival?

Mit kezdjek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés
Egy éve ismertem meg, akkor azt mondta, neki nem fog menni az ismerkedés. Karácsony előtt felkeresett hogy randizna újból. Találkoztunk, eltűnt. Most másfél hete felhoztam neki, mi lenne ha szexelnénk. Bele ment és utána egy ideig úgy viselkedett mintha alakulna köztünk valami. Megint eltűnt, állítólag nem szeret írni, se telefonálni. Mindig írja hogy szeretne szexelni velem, de sok a dolga. Tegnap pl. edzett és takarított. Nem értem hogy egy két óra nem fér bele az életébe? Néha ír hogy mit csinál. De az én válaszaimra nem igazán tud mit reagálni. Félénk és bátortalan típusnak tűnik. Mit tegyek?
2015. márc. 4. 08:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt is megemlítette, hogy egy nőnek kell nyomulnia, de már nem tudom hova nyomulnak, hiszen azt a témát is én hoztam fel neki.
2015. márc. 4. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit, látszólag nem igazán érdekled, még szexelni is épphogy csak lenne talán kedve veled, ha nagyon nincs más dolga.
2015. márc. 4. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
te mondd csak te "nő", van neked önbecsülésed? egy ilyen sz..rházinak csak úgy megengeded hogy kurogasson? nem gondolod hogy többet érdemelsz ennél?
2015. márc. 5. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!