Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 15 éves lány 20 éves pasival...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BingoUniti kérdése:

15 éves lány 20 éves pasival mennyire gáz?

Figyelt kérdés

2015. szept. 22. 18:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Törvény szempontjából nem jó ötlet.
2015. szept. 23. 19:13
 12/21 anonim ***** válasza:
törvény szempontjából engedett a dolog...
2015. szept. 23. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez tőled és a pasitól is függ. Sok 20 évesnél elképzelhető,hogy csak szexre kellesz neki.
2015. szept. 23. 21:23
 14/21 anonim válasza:
Engem 15 éves koromban idegesített hogy a velem egykorú lányokat mind lenyúlják az idősebb pasik, a lányoknak minden készen kell legyen munkád, pénzed, kocsid stb.. :( 20/f
2015. szept. 24. 11:27
 15/21 mangi80 válasza:
100%
Semmi gond. Én 23éves pasi voltam. Ő15 éves kiscsaj. azóta eltellt 20 év 17 év házasságban 2 gyerkőccel és még mindíg szeretem.
2015. szept. 26. 06:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Attól még ugyanúgy "gond", hogy egy ilyen kapcsolat happy end-del végződött...

Én akkor sem ajánlanám ezt senkinek.

2015. szept. 26. 09:57
 17/21 larko06 válasza:
Lehet,hogy neked nem sok,de mivel te még éretlen vagy és ő érettebb ezért,biztos hogy rossz vége lesz,mert p többet akar majd mint te...
2015. szept. 26. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
10-es írta meg,hogy azok a férfiak,akik gyerekeket csábítanak el,hány évesekkel IS VOLTAK.Mikor már nem érzik gyereknek ,,párjukat",lelépnek,s újabb gyereket keresnek.
2015. szept. 27. 09:45
 19/21 anonim válasza:
100%

Üdvözletem kedves BingoUniti!

Mivel nincs bizonyosságom afelől, hogy a kérdés megfogalmazója-e a benne foglaltatott hölgyemény, így általánosságban fogok vélekedni az alábbi válaszomban.

Tehát... Adott a szituáció. A tinédzser korú lányok könnyedén csapdába esnek, ha egy "érettebb" személy ily mód közeledik feléjük.

Hebrencs mivoltuk rossz döntésekre készteti őket. Ennek eredményeként korai fogantatás, bántalmazás, kiközösítés, sőt!

Rosszabb esetben még rendőrségi ügy is lehet belőle.

Bármit megtennének a kiszemelt férfiúnak… Úgy gondolják, hogy ők már nagy lányok.

De tévednek. Még mindig gyermekek.

S bár a mai tendencia azt mutatja, hogy nagy százalékuk ebben a korszakában veszíti el ártatlanságát…

Legyetek észnél s ne kövessétek a példájukat.

Koromat nem tagadom. A huszonéves férfiak táborát erősítem.

Nálam a minimum 18 felugrott 21-22-re.

Egészséges hím egyed húgnak tekinti őket, s nem szexuális játékszernek.

További szép napot mindenkinek.

2015. szept. 27. 13:02
 20/21 Deákné Cintia válasza:
Szia. Èn 15éves voltam, mikor a párom 23. Most 6éve vagyunk együtt, és 1éve házasok. Kell a bizonyos korkúlönbség, sokak szerint sok, sokak szerint ideális. Megoszlik a vélemény, de úgy tűnik, hogy nekem bejött :))
2015. szept. 28. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!