Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki járna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki járna Aszexuális pasival?

Figyelt kérdés
Rájuk nem lehetne mondani hogy "ti pasik mind egyformák vagyok" "csak a szexen jár az eszetek" "perverz disznó" "csak azt akarjátok" "ne nézz már k vának" meg a stb aranyköpések.. Nem lenne csodálatos egy ilyen pasi de öszintén?
2015. szept. 15. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Hat :) szerintem az lenne :D bar ifonkent szukseg van olyanra is akinek nagy szexualis etvagya van
2015. szept. 15. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Abban igazad van kerdezo, tenyleg nem lehetne ezt mondeni ra, de egy szexualisan aktiv no nem jarna olyannal aki nem akar lefekudni vele. Viszont egy aszexualis no biztos jarna ugyanolyan pasival.
2015. szept. 15. 14:10
 3/10 A kérdező kommentje:

ma 14:10

Nekem az a furcsa hogy a kérdésben lévő aranyköpéseket pont a hetero csajok mondják,de ők mégsem aszexuálisak ezek szerint..

2015. szept. 15. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Csinálja úgy a pasi a dolgot, hogy ne legyen kényszer, ne érezze a nő úgy, hogy kúrwának nézi, és a szexen kívűl is állja meg a helyét.

Aki ezeknek eleget teaz, annak nem fordul meg ilyen a fejében, mint ez a kérdés.

2015. szept. 15. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen!

Mivel aszexuális vagyok,utálom a testiséget!

2015. szept. 15. 15:07
 6/10 Edward Scissorhands válasza:

Igen, az a helyzet, hogy ha egy lánynak Tényleg fontos a testiség, akkor nem járna ilyen fiúval (hacsak nem szeret bele annyira, hogy érte mindent félre tud tenni :)). Viszont nem lehet mindenkit egy kalap alá venni.

Vagy elviseled, hogy olyan barátod van, akit érdekel a szex, és nem mondasz a fentiekhez hasonlókat, vagy keresel magadnak egy ilyen fiút, akkor viszont azt kell elfogadni, hogy ő meg a másik véglet.

2015. szept. 15. 21:22
 7/10 anonim válasza:
0%
Ha valaki aszexuális, az egy kóros állapot, menjen orvoshoz. A természet normális rendje az, hogy az emberpár szaporodik, tehát ha egy lány szaporodni akar és ehhez olyan partnert keres magának, aki szintén képes a szaporodásra, azzal nincs semmi baj.
2015. szept. 15. 21:51
 8/10 twoa. ***** válasza:
0%
Szia.Többségében a lányok is aszexuálisok.Mivel több számban kapnak szexet mint a pasik így unalmas már nekik.Most lehet mutagatni egymásra de a tényeken nem változtat :)Jó persze van egy kisebb réteg aki járna kisebb szexuális vágyú sráccal de azok már a ritka holló kategóriába tartoznak sajnos.Főleg a mai világban ahol már szinte nem is számit nekik a "belső" egy igazi férfit sem tisztelnek már ezek..
2015. szept. 16. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:

szívesen beszélgetek aszexuális lányokkal :)

24F

2015. szept. 23. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én imádom amikor néha jól meg rak a pasim, de sajna aszexuális és csak azért szokot velem d*gni mert szeret ám ő nem kíván
2015. nov. 6. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!