Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány 20 éves pasival mennyire gáz?
visszagondolva arra amikor én voltam 15 akkor soknak éreztem volna. 15 évesen még ártatlan leányka voltam, ahhoz képest egy 20 éves kész férfi. Manapság lehet nem annyira sok. Saját magamból kiindulva viszont én soknak éreztem volna.
23N
Nekem soknak tűnik. De ez az adott két embertől függ. Náluk lehet, hogy nem sok.
Én is nagyon kislány voltam még 15 évesen, és a huszonéveseket meg már öregnek gondoltam :D
Én 15 barátom 21 és egy bő egy éve már boldogok vagyunk :)
Élő példa a kor,távolság és magasság dolgokra hiszen 300-350 km-re vagyunk egymástól néha(munkától függően)és én 165 ő 185 és ezzel sincs semmi baj :)
Persze ezt mindenki másképp látja hiszen nekem is volt olyan barátnőm aki mondta, pedomaci lesz stb... Más meg mondta, hogy higgyem el hiszen nagyon hasonlítunk és még sokáig együtt leszünk. És neki lett igaza :) Pedig akkor még 13 voltam ő meg ugye 19 (mielőtt jön az hogy egy év alatt öregedtünk "két" évet úgy lehet hogy egy napon van a szülinapunk, nyáron és mikor összejöttünk 13-19 utána ugye 14-20 most nyáron pedig 15-21)
De ez attól is függ, mennyire lát érettnek a fiú..Ha látja hogy 15 évesen nem tudnátok együtt lenni akkor fölösleges erőltetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!