Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene? többi lent
Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni hogy van egy srác aki nagyon bejön (15 éves én pedig 14) ő volt a suli leghelyesebb sráca(és elég sokat beszeltem vele meg minden megszokott ölelgetni meg puszit is adott már párszor) nemtudom mit csinaljak ? őis érezhe valamit ? vagy nem ? valaki segítene ?#szeretem szerelem barátkozás viccel
2015. szept. 15. 11:20
1/3 anonim válasza:
Legyel titkos hodolo es lepd meg ajandekokkal, aztan beszelgess vele minel tobbet, es vegul mondd el neki, hogy te raktad a bombat a szekrenyebe.
2/3 anonim válasza:
Leg egyszerübb ha rákérdezel és vele beszéled meg.
De tény és való hogy a fiúk nem búknak a könnyű zsákmányra azt szeretek ha egy nőért nekik küzdeni kell és nem tálcán érkezik anélkül hogy nekik egy nőért bármit is tenniük kellett volna.
Egyszóval maradj nő és ne te fuss egy pasi után hanem ő te utánad. Kelsd fel magadra a figyelmet és flörtölj és próbáld meg tudni a barátai segítségével ő mit érez te írántad de ne te kajtas egy pasi után mert az szégyen és ribizli dolog egy nőnek legyen már tartása.
3/3 anonim válasza:
Csak ki akar használni, nyugi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!