Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a 12 éves lányotok egy 17 éves fiúval járna?
Figyelt kérdés
Miért divat ez? Néha már a SAJÁT korosztálOmból is elegem van.. -.- 13/L2015. szept. 11. 15:56
1/13 anonim válasza:
ebben a korban túl sok. mármint 12 éves lányhoz ez túl idős.
2/13 anonim válasza:
Hát nem dicsérném meg érte az biztos.. Egy 17évesnek már vannak igényei, nem egy ilyen kislányra van szüksége.
3/13 anonim válasza:
Nekem van egy olyan osztály társam aki 13 éves és egy kb 17-18as krampusszal jár:-) amúgy ő az osztály ribinca, mindenki röhög rajta mert, a buszon smárol:-)
4/13 anonim válasza:
Mi olyan vicces abban hogy a buszon smárol? :D
Amúgy nem tudom miért kell beleszólni abba hogy ki-kivel jár.... ő dolguk nem?
5/13 anonim válasza:
Az a vicces hogy szerintem egy 13éves lánynak nem szakállas macsókat kellene nyaldosnia
6/13 anonim válasza:
Hm? Az előbb még valami 17 éves srácról beszéltél, azok is annyira gyerekek kb mint a 13 éves lány
7/13 anonim válasza:
Hát.. amit mi láttunk, ugyan 17- 18 volt, de hát mégis.... Ja és nem vok féltékeny mert van barátnőm. Csak szánalmas ilyet látni... de ha majd 20 évesek lesznek,akkor már nem baj:-)
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, én 20 vagyok a barátnőm meg 12 :) Ez valami íratlan szabály hogy csak hasonló korúval lehet járni?
10/13 anonim válasza:
8as ha én lennék a lány apja, felkeresnélek amikor alszol és egy rozsdás késsel megskalpolnálak. Ja meg a küszöbödre sz arnék. De nem vagyok a lány apja így áldásom rátok :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!