Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 18 éves...

Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok egy 27 éves férfival járna?

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Sok boldogságot kívánnék neki.
2015. aug. 4. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ, hogy ki az a férfi, milyen az a férfi.

Ha arra gondolsz, hogy zavarna-e a 9 év korkülönbség, akkor a válaszom, hogy ebben a korban már nem.

2015. aug. 4. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Te vagy az,aki a nevelőapja 27 éves haverjába zùgott bele?Várd meg,mi lesz belőle,utána számolj be róla.Lehet,csak hirtelen fellángolás,mert mellette te is komolyabbnak érzed magad.De nem lehetetlen.Én elfogadnám,bár lehet azért,mert nekem 17 évesen 25 éves volt a barátom,ès 9!évig jártunk együtt.
2015. aug. 4. 10:24
 4/7 anonim válasza:
60%
az én exem nyolc évvel volt idősebb nálam..édesapám megjegyezte h talán egy kicsit idős hozzám (18 voltam), aztán többet nem hozta fel a témát. csak akkor mondták a szüleim, hogy talán nem mellette van a helyem, amikor már a végét járta a kapcsolatunk. De addig támogattak, és vigyáztak rám. Nagyon örültem neki, szerintem jól reagáltak rá.
2015. aug. 4. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Én 22 vagyok a párom 29 :) lassan 5 éve vagyunk együtt, mikor megismerkedtünk akkor én 17voltam ő meg 24. Ennyi idősen 7-8-9év korkülönbséggel már nincs gond.
2015. aug. 4. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Apám 8 évvel idősebb anyámnál és már kb amikor anyám 16 éves volt csapta neki a szelet ráadásul anyámat a rokonai bíztatták hogy adjon apámnak egy esélyt, de anyám 21 éves koráig nem hagyta magát.
2015. aug. 5. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:

3.: Nem én vagyok az:)

Amúgy a férfi nem néz ki 27-nek, inkább 22-nek.Nem ingyenélő, hanem dolgozik.

2015. aug. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!