Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha én egy elég ronda fiu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én egy elég ronda fiu vagyok, de tegyük fel összejövök egy szép csajjal, (lényegtelen hogyan, valami szerencse folytán) akkor lenne cikizés?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális emberektől biztos nem
2015. szept. 3. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális emberektől valóban nem, de abból kevés van.. :D

Szóval igen, valószínűleg lenne.

2015. szept. 3. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
hát én pont ilyen felállásban most, én vagyok a ronda srác és nálunk folyton szét akarnak minket választani a barátnőm lány ismerősei valamiért, de fogalmam sincs miért
2015. szept. 3. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
engem elég jó csajnak tartanak, barátom viszont nem egy hú de helyes pasi, mindenki azt hiszi hogy a pénzéért vagyok vele és mindig ezzel piszkálnak... de természetesen ez nem igaz, én azért vagyok vele mert kedvelem, szeretem, megértem ő is engem :) nem fontos az hogy hogy nézel/ néztek ki, ha van bennetek közös. mert pl lehetne a pasi olyan mint David Beckham ha semmiről nem tudok vele beszélni.
2015. szept. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!